måndag 22 februari 2010

Vitt, vitt, vitt


Tidigt i lördags morse, satte jag mig i bilen och styrde mot Örebro för en utbildningshelg i Svenska Cykelförbundets regi.

Det var inte många bilar på vägen, och tur var nog det för vädret var inte optimalt för bilkörning. 15 minusgrader, snö som vräker ner och en vind på minst kulingstyrka kan ge problem. De 27 milen gick i alla fall rätt smidigt och jag såg bara ett par bilar på sidan av vägen. Andra delar av landet var tydligen värre drabbade.

525'an var en trevlig reskamrat på långfärden. Ännu trevligare är det att den nu äntligen kommer att få en ny ägare, så Lenno slipper ha sin bil stå och kosta pengar utan att kunna nyttja den. På onsdag kommer köparen från Ronneby.

När jag på söndagkvällen kom hem så var det inte lite snö som tillkommit på tomten. BW hade skottat det nödvändigaste för att kunna ta sig in och ut med bilen. Det blev till att dra igång snöslungan för 200:e gången den här vintern och ägna ett par timmar åt att göra uppfart och gångar prydliga igen. Skönt är att den värsta förkylningen gett med sig redan till lördagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar